Druhy selat ke grilování

Předpečené sele – nejrychlejší příprava
Sele stačí pouze napíchnout na grilovací jehlu, potírat nálevem a prakticky jen prohřát. Podávat se může již za 1 – 2 hodiny.

„Napíchané sele“ – nejoptimálnější cesta
Sele je již připraveno ke grilování, posledních 5 dnu leželo v nálevu a vstřebávalo chutě česneku, oleje a grilovacího koření aj. Prasátko potřete, zabalte do alobalu a v něm také pečte cca 2/3 doby grilování, snížíte tak riziko spálení masa. Po 2 – 3 hodinách můžete vyzkoušet míru propečení a začít s ořezáváním. Délka grilování je individuální, vždy záleží na velikosti pečeně, teplotě, typu grilu (uzavřený gril, otevřený, na dřevo, plynový …). Můžete péct také na mírném ohni bez alobalu.

Sele přímo z porážky – vše je na Vás, hosté Vás za Váš kuchařský um a odvahu určitě pochválí
Čeká Vás kompletní příprava od napíchání selete, naložení do láku, přípravy nálevu k potírání až k samotnému grilování. Můžete vyzkoušet několik našich rad.

Potřebujete sele na grilování? Kvalitní suroviny na grilování, vaření venku a pro velký catering najdete u našich ověřených partnerů.

Půjčujemegrily.cz

Půjčovna na rodinném statku
Velké Albrechtice 169
74291, Velké Albrechtice

+420 775 190 712
po-pá: 13:00-17:00

info@pujcujemegrily.cz